Έξοδα αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Παράδοση προϊόντων:

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας για τις διανομές των εμπορευμάτων μας εντός Ελλάδος, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 

 Έξοδα αποστολής: 

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

  • Το κόστος της κάθε αποστολής εντός νομού Θεσσαλονίκης ανέρχεται στα 2,50€ για δέματα βάρους μέχρι 2kg.
  • Τα μεταφορικά έξοδα για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2,80€ για δέματα βάρους μέχρι 2kg. Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 0,75€. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει το κόστος των 2,50€.
  • Για την Κύπρο τα μεταφορικά έξοδα είναι 16€ με το αεροπλάνο για δέματα βάρους έως 2kg  (καθημερινή αναχώρηση, παράδοση σε 2-4 ημέρες) και 10€ με το πλοίο για δέματα βάρους μέχρι 2kg (αναχώρηση κάθε Τετάρτη/ παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες).

Σε περιπτώσεις όπου τα μεταφορικά έξοδα δεν εμφανίζονται ή εμφανίζονται με πολύ μεγάλη επιβάρυνση (π.χ. 25€), τότε θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 537262 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@metrometro.gr. Το προσωπικό και οι τεχνικοί της Εταιρείας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.metrometro.gr.  Σε περίπτωση λάθους ή μη εμφάνισης των μεταφορικών εξόδων που υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.metrometro.gr., η www.metrometro.gr. και η ΠΑΥΛΙΔΟΥ-ΜΑΝΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ δεν έχουν καμία ευθύνη.